Tømrer og snedkerarbejde til rette kvalitet, tid & pris

Vinduer og Døre

Vi reparerer og skifter ud

Døre og vinduer er husets øjne. De skal selvfølgelig passe til husets stil – og samtidig holde kulde og fugt ude. Men det skiftende danske vejr og mange års daglig brug kan slide dem ned. Her kommer vi ind i billedet.

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger – og helt sikkert også én, der passer til din bolig. Hvis du ønsker helt nye døre og vinduer, leverer og monterer vi. Vi samarbejder med nogle af Danmarks førende fabrikanter – det er din garanti for et professionelt produkt, der holder i mange år.

Renovering af vinduer og døre klarer vi også. Vi kan udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og beslag efter behov. Skulle en del af vinduesrammen være nedbrudt, kan vore dygtige medarbejdere uden problemer sætte ny dele i – uden at skifte hele vinduet. Kontakt os, hvis din facade trænger til en kærlig hånd, sammen finder vi en løsning.

Glasudskiftninger. (energioptimering af eksisterende vinduer.)

Er dine vinduer af ældre dato, lader de ofte for meget varme slippe ud af din bolig. Det betyder både dårlig og tårnhøje varmeregninger. Hvis selve vinduet – det vil sige karme, lysninger og rammer – er i god stand, er der ingen grund til at udskifte andet end glasset. Det er langt billigere, og medfører næsten de samme fordele, da ansvaret for langt det største varmetab ligger hos ruden.

Vi hjælper med at vurdere, hvilken stand dine vinduer er i, og sammen finder vi den løsning, som passer bedst. Det er dog ikke kun problemerne med at holde varmeregningen nede, som afhjælpes ved at udskifte de gamle ruder. For alle nye energiruder kan leveres i kombination med et væld af andre funktioner:
  • Støjdæmpende glas - reducerer gener fra byens trafik, diskoteket, lufthavnen eller motorvejen.
  • Solafskærmende glas - Så du undgår overophedning bag de store sydvendte panoramavinduer. Endda helt uden det kan ses på glasfarven.
  • Sikkerhedsglas - Opretholder personsikkerheden ved glas, som er placeret på udsatte steder.
  • Sikringsglas - Sikrer din bolig imod udbudne gæster.
  • Letrensende glas - Glas med en speciel belægning, som ved hjælp af regnen er selvrensende. Perfekt til placeringer, hvor det er vanskeligt at komme til.
  • Designglas - Glas med alverdens ornamenter og udseender både til ruder, bad, værn og indretning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud