Tømrer og snedkerarbejde til rette kvalitet, tid & pris

Energivejledning & Isolering

Energivejleder i klimaskærm.

Vi er Certificeret fra teknologisk institut i Energivejledning af klimaskærm (eks. tag, ydervægge, kældre, gulve & vinduer). Ejer du en mindre bygning eller bolig, der skal renoveres, eller synes du energiregningen er for høj, er det en god idé at starte med at kontakte en certificeret energivejleder som os, der ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien?

Termografering

Termografering bruges til at finde alle utæthederne i bygningen, og kan spare boligejeren for mange tusinde kroner ved en efter følgende udbedring af de problemer der findes. Med termografering af boligen kan vi påvise områder med mangelfuld isolering og områder med kuldebroer & fugtskader.(Typisk årsag til skimmelsvampeangreb). Med termografering kan vi finde de største varmesyndere uden at lave indgreb på bygningen, finde fejl og mangler ved isoleringen som eksempelvis sammensunken hulmursisolering eller kuldebroer på grund af loftsisolering der ikke er stødt ordentligt sammen etc. Før og efter billeder er glimrende dokumentation og kontrol for veludført isoleringsarbejde.

Isolering

Vi udfører isolering med Papiruld. Hulmure, lofter, skråvægge, krybekældre, og etagedæk. Vi er autoriseret CBI Isolatør, vi isolerer med granuleret papirisolering som er behandlet så det er modstandsdygtigt mod råd, svamp, brand og skadedyr. Vi udfører indblæsning af isolering i hulmuren, etageadskillelser, skunkrum & lofter m.m.

Montage af solceller

Solceller kan monteres på alle typer tage. Udover vores standard montageløsninger har vi specialløsninger til f.eks. tage med tagpap, flade tage, med tysk produceret, standard montageudstyr. Solcellepanelerne skal kobles sammen med tilhørende ledningskoblinger, som til sidst føres ned til inverteren. Vekselretteren skal tilsluttes og tilmeldes af en autoriseret el-installatør som vi også leveringsdygtig i.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud